Ruotsinpiha 1C, VANTAA 01520 | Kiljavantie 3, RAJAMÄKI 05200 | puh 041 752 5108

Asiakkaan opas

Saavu paikalle tai peruuta ajoissa!

Ajanvaraus on sitova! Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta ja peruuttamattomista ajoista 100%.
24 tuntia antaa mahdollisuuden saada tilalle toisen asiakkaan, mutta aina näin ei ehdi tapahtua.
Peruuttamaton aikasi on suoraan yrittäjän palkasta pois. Palkat ovat pieniä, joten yksikin tulonmenetys vaikuttaa merkittävästi elämiseen. Saapumatta jättäminen kertoo, että et arvosta muiden aikaa. Miksi siis yrittäjä arvostaisi sinun aikaasi ja varaisi sinulle uuden ajan?
Kunnioita toisen aikaa ja peruuta aika ajoissa. Peruuttamattomat ajat syövät ammattilaisen tehokkuutta, työmotivaatiota ja palvelutahtoa tuleville käynneillesi.

Älä tulee hoitoon kipeänä!

Ripsienpidennykset pysyvät huonommin jos olet kipeänä. Myös kannattaa kipeänä pysyy kotona, ettei tartuttaa muita ympäristössään.

Ole ajoissa!

Kauneusalan ihmiset toimivat ammattilaisina tarkoilla aikatauluilla ja sinun myöhästymisesi saattaa myöhästyttää kaikkia päivän asiakkaita. Soita ja kerro myöhästymisestäsi heti kun tiedostat tilanteesi. Huomioithan, että myöhästyessäsi varatulta hoitoajalta, joudun mahdollisesti lyhentämään myöhästymisajan sinun hoitoajastasi, mikäli seuraava asiakasvaraus on hoitoaikasi jälkeen.

Aikasi on automaattisesti peruuttu jos olet myöhässä yli 15 minuuttia ja aika lasketaan peruuttamattomaksi.

Älä tule liian aikaisin!

Kuinka ajoissa on sopivaa saapua? Liian ajoissa saapuminen saattaa aiheuttaa epämiellyttäviä tunteita tekijälle sekä sinua edeltävälle asiakkaalle. Palveltavana oleva asiakas saattaa kuvitella saavansa hätiköityä palvelua toisen jo odottaessa vuoroaan. Tekijä voi tuntea ylimääräistä painetta ja kiireen tuntemusta eikä ehkä muista siistiä ja valmistella paikkaa kunnolla sinua varten. Tekijä on myös saattanut varata itselleen pienen tauon, jolloin vastailee sähköposteihin tai hetken jolloin tekee tavaratilaukset tai lounastaa. Näiden toteuttaminen tuntuu vaikealta jos seuraava asiakas odottelee jo omaa aikaansa.

Ystävät ja suku mukaan!

Ystävä voi tuottaa turvallisuuden tunnetta, mutta ystävien tuominen voi haitata työskentelyä koska tilat ovat pienet. Ole hyvä ja saavu paikalle yksin.

Tinkiminen!

Hinnat ovat laskettu tarkkaan eikä edes ystäväalennuksille ole varaa. Käsityöaloilla työn sivukulut ovat suuret ja verotus vie valtaosan tuloista. Hinta saattaa tuntua korkealta, mutta täytyy muistaa, että kaikki mitä saat ja näet maksaa jotain yrittäjälle. Kouluttaututun uusien trendien vaihtuessa. Ammattitaitoon panostaminen maksaa ja kouluttautuminen kertoo sinulle ammattitaidosta.

Kaikkien kulujen jälkeen tulisi vielä saada palkkaa, jolla elättää perheensä. Yhtälö ei ole helppo ja monille se tuottaa ajoittain taloudellisia ongelmia. Ei ole turhaa puhetta, että käsityöalan tekijät ovat yksi matalapalkkaisimmista aloista. Kauneusalan ammattilaiset eivät tingi hinnoistaan, sillä he eivät halua alentaa palkkaansa. Tuskin itsekään myöntyisit palkanalennukseen, jos joku sellaista kysyisi.

Ei vapaita aikoja!

Usko jos ammattilainen kertoo, ettei vapaata aikaa löydy. Sinun ei tarvitse yrittää saada aikaa vetoamalla tekijän empatiakykyyn tai syyllisyydentunteisiin, sillä ajanvarauksessa ei ole juuri haluamallasi ajankohdalla vapaata aikaa. Et voi myöskään ehdottaa toisen asiakkaan ajan poistamista listoilta tai aikataulujen muuttamista. Ammattilainen haluaa mielellään listansa täyteen, mutta tietää milloin ja mihin kohtaan asiakkaita ei voi ottaa. Jokaisella meillä on oma vapaa-aika, johon sisältyy perhe, harrastukset ja ystävät. Muista tehdä ajanvaraus hyvin ajoissa, ettei tule ikäviä yllätyksiä.

Jos Sun terveystilanne voi aiheuttaa vaarallisia tilanneita, sitten ole hyvä ja jätä aika varamatta!

Kiitos!

Facebook
INSTAGRAM